Diplomerad Nagelterapeut!

Välkomna till en godkänd utbildning med NSI i Sverige. Hos oss få du en utbildning som ger dig stora möjligheter både här i Sverige och även internationellt. NSI skapar produkter av högsta klass och dina lärare lär dig de bästa teknikerna. Som nagelterapeut kommer du arbeta i ett skapande yrke och möta många människor från alla samhällsklasser och yrkeskatekorier. Du kommer att arbeta med kvinnor, och män, som har problem med sina naglar, såsom nagelbitare, naglar som skivar sig, ojämn form – eller de som ”bara” vill få sina naglar vackra. Kanske för ett speciellt tillfälle som student eller bröllop.

I varje utbildning ingår alla grunder med både Manikyr och Nagelterapeut. Du kommer att få lära dig den Klassiska Manikyren, alla manikyrers grund, men även SPA behandlingar och hur du sätter samman din egen manikyr. Du kommer få en gedigen kunskap med Leighton Denny Expert Nails och BCL Spa Organics – två framstående märken för manikyrer både i salonger och på välkända SPA.
Dessutom får du en gedigen grund om anatomi, sjukdomar och åkommor, filteknik, lackningsteknik och en portion med eget företagande och hur du arbetar säkert.

När du läser Nagelterapeut får du en bred kunskap om produktkemi, appliceringstekniker, avancerad filteknik, tippsättning, skulptering på mall – bara för att nämna en del.
Dessutom får du den bästa supporten både under din utbildning och efter när du skall starta din verksamhet.

Vidareutbildning Gel och Akryl

Efter din utbildning till Diplomerad Nagelterapeut är det dags att lära sig ett system till. Att kunna både akryl och gel ger dig en bredare service till dina kunder i salongen. Du kan erbjuda fler alternativ och ge kunderna det de vill ha.

Come-on-over

Har du en utbildning i akryl, gel eller upplösningsbar gel och vill utöka din kunskap med våra tekniker och vårt material, är du välkommen till denna utbildning.

NSI har skapat unika material som gör att du lätt och enkelt kan utöka din inkomst. Med våra tekniker och vårt material får du in en kund till om dagen på samma tid som du arbetar nu.

Övriga utbildningar

Här har vi samlat de övriga utbildningarna som elfil, dekoration, hur jobbar man med
gellackerna – Polish Pro, tävlings workshop
Spraytan

TÄVLINGSWORKSHOP

Här kör vi en träningsdag där vi kollar in dina färdigheter och brister som kan förbättras, vi går igenom träningsprogram inför någon tävling.

Finansiering

En bra start ger ett långvarigt samarbete.
Vi finns här för dig!

Ibland är det svår att få ihop tider och ibland känns det omöjligt med ekonomin. Vi vill här erbjuda dig möjligheten till ekonomisk hjälp för både din utbildning och din start av verksamheten.

Vi samarbetar med Human Finans för att göra din finansiering möjligt både för studier och för starten av din salong. Du kan på hemsidan, som du ser nedan, leta fram olika möjligheter och vi hoppas det kan hjälpa dig.

Du kan söka finansiering direkt via hemsidan, www.humanfinans.se

SEYF är ett yrkesförbund bildat i maj 2001 och SEYF’s ambition är att alla estetiker med godkänd yrkesutbildning skall kunna enas i ett och samma förbund såsom: hudterapeuter, kosmetologer, SPA- och kropps-terapeuter, make-up artister, aromaterapeuter, nagelterapeuter, färgkonsulenter samt övriga terapeuter/estetiker.

SANSA:s viktigaste syften; nämligen att tillse att standarden på både skolor och leverantörer som grossister och tillverkare, är av högsta kvalité. Att alla följer de lagar och förordningar som åläggs branschen samt naturligtvis att etiska regler och god affärssed är ledande begrepp på vår marknad.