Varmt välkommen till F-Nails Academy

Vi finns i ett trevligt område på Norrstrand I Karlstad. Salongen är ljus med sina stora fönster och högt i tak. Det finns fri parkering precis utanför dörren för dig som elev eller kund. Här strävar vi alltid att ge bästa professionella service och allt för att uppfylla just dina behov under utbildning eller som våran kund.

Vi  är en SANSA och SAYF godkänd nagelskola, som ger dig en bred och säker grund att stå på i ditt nya yrke. Vi erbjuder en riktigt kvalificerad nagelutbildning i samarbete med Nailsystems of sweden och använder högkvalitativa produkter.

Hos oss arbetar också duktiga nagelterapeuter, fransstylister och legitimerad sjuksköterska med gedigen kunskap om det mesta inom branschen.

I vår butik hittar du allt dina händer och naglar kan tänkas behöva. Vi är återförsäljare av produkter från märken som Nail Systems International (NSI), Leighton Denny Expert Nails och BCL SPA Organics.

Yulia är utbildad nagelterapeut och fransstylist sedan 2004, och även medicinsk fotterapeut. Sedan 2010 driver  egen salong i Karlstad och sedan 2015 även skola.

Som elev får du en gedigen och noggrann utbildning hos Yulia, då hon har en fallenhet för detaljer. Med sin kreativa sida och stora kunskap om handmålade dekorationer får du alltid något extra i din utbildning. Yulia lär ut med energi och entusiasm och hon får varje elev att ta fram sin artistiska ådra för att skapa de vackraste naglarna. 

Hos Yulia hittar du glädje i varje lektion.

Yulia tävlar i nagelväldens alla delar och har deltagit i flertalet prestigefyllda tävlingar både nationellt och internationellt. Utbildad domare sedan 2015.

Luciene
Nagelterapeut

Luciene är utbildad nagelterapeut och fotvårdsterapeut. Arbetar med naglar sedan 2012. Vidareutbildat i 2015 med Akryl, Gel och 2018 PolyDip system. 

  Öppet tider

  Mån-Fre: 10.00-19.00

  Lör: (enligt överenskomelse)

  Sön: stängt

  Vävaregatan 14 B

  65462 Karlstad