Detta är utbildningen för dig som vill utöka dina kunskaper med ett gelsystem. Vi erbjuder denna utbildning till de som har gått sin utbildning hos oss, eller redan är utbildade nagelterapeuter från andra godkända skolor, system eller märken.

Förkunskaper
Du behöver en redan godkänd utbildning för denna utbildning, Vi verifierar din utbildning om allt är okej.
 
Antal dagar
Utbildningen omfattar 4 dagar uppdelade på 2 moduler. Den första modulerna är det tre lektionsdagar. Därefter är det uppehåll för egen hemmapraktik som passar dig bäst. Den sista modulen är en examensdag.
 
Lektionstider
Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09:oo– 16:30 
 
Antal deltagare
Vi tar in min 2 och max 4 deltagare per utbildningstillfälle.
Pris
9.700:- ink. moms (7.760:- ex. moms) och då ingår det produkter och utbildningslitteratur, som du får ta med hem till ett värde av 5.250:- ink. moms (4.200:- ex. moms).
Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften 1.500:- ink. moms (1.200:- ex. moms) när den är betald är du garanterad en plats. Om du avbokar din plats betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Om utbildningen blir inställd betalas avgiften tillbaka.
15 dagar innan kursstart skall resterande avgift betalasOm du avbokar 7 dagar innan kursstart återbetalas det resterande beloppet endast med läkarintyg eller liknande.Ju fler tekniker du kan, ju bredare service kan du erbjuda dina kunder.

NSI har skapat ett system med en-stegs-gel som passar alla tekniker. Det finns flera olika vita med olika grad av självutjämnande samt även olika tröghetsgrader – viskositet –  clear, blush, radiant pink, cover pink för att nämna några. Detta är ett system som arbetar för dig. Dessutom finns det massor med färger och glitter gel.

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin gel i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkterna är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext.

Sista anmälningsdag

ANMÄL DIG HÄR!

TEORI

● Produktkunskap NSI

● Förstärkning av egen nagel

● Förlängning på tippar

● Skulptering på mall

● Permanent Fransk Manikyr

● Övriga problem vi stöter på under utbildningen

PRAKTIK

● Arbete på övningshand

● Förlängning med skulptering eller tippar på modell

● Dekorationer med färgad gel

● Glitter och bling