Detta är utbildningen för dig som redan kan arbeta med akryl och har en godkänd utbildning i ett akrylsystem, men vill utöka din kunskap och lära dig hur just NSI Attraction system fungerar.

Förkunskaper
Du behöver en godkänd utbildning i akryl för denna utbildning

Antal dagar
Utbildningen omfattar 1 dag.

Lektionstider
Lektionstiden är dagtid mellan klockan 09:00 – 16.30

Antal deltagare
Vi tar in min 2 och max 4 deltagare per utbildningstillfälle

Pris
1.700:- ex moms (2.125:- ink moms) och då ingår det produkter som du får ta med hem till ett värde av 3.250:- ink moms.
Efter din anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften (hela avgiften) (2.125:- ink moms) och när den är betald är du garanterad en plats.

NSI har skapat ett unikt akrylsystem med tre olika bindningskomponenter – istället för vanligtvis två – vilket gör att Attraction är mycket lätt att applicera, lätt att fila i och ger inga luftbubblor. En av våra terapueter sa när hon gick över till NSI: ”Det är ju lika lätt att arbeta med NSI akryl som att bre smör på en smörgås!”

NSI är unik på marknaden med att tillverka all sin akryl i en egen fabrik, som ligger i Philadelphia i USA. Detta säkerställer och ger dig tryggheten att du arbetar med de bästa produkterna, utvecklade av noga framtagna recept och av de bästa råvarorna. Alla produkterna är märkta med ett specifikt tillverkningsnummer, batchnummer, samt märkta med internationell märkning och svensk varningstext.

TEORI

● Produktkunskap NSI

● Förstärkning av egen nagel

● Förlängning på tippar

● Skulptering på mall

● Permanent Fransk Manikyr

● Övriga problem vi stöter på under utbildningen

PRAKTIK

● Arbete på övningshand och/eller kurskamrater

● Dekorationer med färgad akryl

Vi fyller dagen utifrån dina önskningar och frågor. Om du även vill titta på t.ex. filteknik visar vi dig gärna. Ta tillfället att höja din kompetens och arbeta snabbare. Med material och tekniker från NSI kan du få in en kund till om dagen på samma tid som du arbetar idag.