Kom på våran VIP-Kväll, Vi kommer visa årets största Nagelnyhet

Nu är det dags för lite sommarmys med Reni Mobrandt och Susanna Wahlström hos oss i Karlstad på F- Nails Academy i form av en VIP kväll.
Vi kommer att titta närmare på NSI nya PolyDip-systemet Simplicité och mysa som vi brukar ha det. Reni och Sanna visar hur kan man applicera PolyDip-systemet Simplicité och svara på frågor på övriga sortiment från NSi, BCL & Denny Leighton

Många har provat NSI:s nya system Simplicité och är HELT FÖRÄLSKAD! Det är som en gel fast ändå starkt som akryl! Ett system där man doppar nageln i pulver för extra styrka, men istället för resin använder man en speciell gel som absorberar pulvret perfekt för rätt styrka och fina färger. Det ska bli spännande att prova ännu mer framöver! Vi är dessutom säker på att dina kunder kommer älska bära detta på sina naglar! Varmt välkommen alla!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.